Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, θα λειτουργεί στα ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Γ. ΜΑΛΛΙΑΡΑ το απογευματινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου μας, (ώρες 14:45 – 17:00).

Μέσω των δραστηριοτήτων του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να προσεγγίσουν πέρα από τη ζωγραφική και τις διάφορες τεχνικές της, την πλαστική και τη χαρακτική δημιουργώντας τα δικά τους έργα. Η δημιουργική διαδικασία αποσκοπεί στο να αποκτήσουν τα παιδιά εικαστική αντίληψη, να ενισχύσουν τη φαντασία τους, αλλά και να εξασκήσουν την ικανότητα της ενσυναίσθησης, μέσω των διαφορετικών συναισθημάτων και σκέψεων που ανακαλύπτουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Βάσια Βαπορίδου στα τηλέφωνα του Σχολείου, την ημέρα και ώρα που δέχεται τους γονείς, ή στη Γραμματεία του Δημοτικού.

Η Υπεύθυνη τμήματος: Βάσια Βαπορίδου