Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Συνάντηση γονέων-εκπαιδευτικών αγγλικών Δημοτικού

150 150 Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα
  • 0
Πότε:
Οκτώβριος 4, 2017 @ 6:30 μμ – 8:00 μμ
2017-10-04T18:30:00+03:00
2017-10-04T20:00:00+03:00
Πού:
Αμφιθέατρο Δημοτικού
Ερεχθείου 6
Άλιμος

Με δεδομένη την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία που το Σχολείο μας δίνει (και) στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και επειδή υπάρχουν βασικά σημεία της καθημερινής σχολικής μας πρακτικής στο μάθημα αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε μέσω της επίσημης ενημέρωσης από τους υπεύθυνους του Σχολείου μας, σας καλούμε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18:30 – 20:00 να ενημερωθείτε υπεύθυνα και με κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το ακολουθούμενο σύστημα διδασκαλίας.

Η ενημέρωσή σας αυτή καθίσταται ακόμη πιο απαραίτητη υπό το πρίσμα των σημαντικών αλλαγών/ καινοτομιών που από την τρέχουσα σχολική χρονιά υλοποιούνται στη διδασκαλία του μαθήματος της Αγγλικής γλώσσας σε όλες τις τάξεις του Σχολείου μας.
Θα έχετε επίσης την ευκαιρία, να συζητήσετε για τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε εποικοδομητικά το παιδί σας στο σπίτι.
Η συνάντηση θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ για τους γονείς όλων των τάξεων συνολικά.

Ειδικότερα θα σας ενημερώσουν:
Ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Ν. Γ. Μαλλιάρας για το μάθημα και το πρόγραμμα των Αγγλικών στο Σχολείο μας, όπως αυτό ήδη υλοποιείται αισθητά διαφοροποιημένο από την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Οι κ. κ. Τερέζα Σκιαδοπούλου για την Β΄ τάξη και Έφη Πιττερού για τις Γ΄- ΣΤ΄ τάξεις.
Κατά συνέπεια, παρακαλείσθε να έχετε φτάσει στο Σχολείο μέχρι τις 18:30 οπότε και θα αρχίσει η σχετική ενημέρωση.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των γονέων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη.